Tyngdetæppe

Vores anbefalinger

Mere end 50.000 udhvilede kunder

Scandinavianrest scorer 4,6 ud af 5,0 stjerner på Trustpilot.

Gratis levering og 101 nætters tilfredhedsgaranti

 

Anewsleep.dk scorer 4,9 ud af 5,0 stjerner på Trustpilot på mere end 137 anmeldelser.

Mere end 50.000 udhvilede kunder

“Det håndflettede tyngdetæppe – designet til at berolige i alle temperaturer”

Scandinavianrest scorer 4,6 ud af 5,0 stjerner på Trustpilot.

Tyngdetæppe prissammenligning

Tyngdetæppe børn

Et tyngdetæppe til børn kan hjælpe med at berolige barnets krop og deres nervesystem, som hjælper kroppen med at slappe af og reducere følelsen af stress. Deep pressure stimulation” er den behandlingsteknik som tæppet er skabt ud fra. Vægten og trykket fra tæppet har en afslappende og beroligende effekt.

 

Et tyngdetæppe til børn har en lang række fordele.

  1. Tæppet øger produktionen af serotonin (menneskets lykkehormon)
  2. Tæppet øger produktionen af melatonin (menneskets søvnhormon)
  3. Tæppet reducere produktionen af kortisol (menneskets stresshormon.

 

Et tyngdetæppe til børn er altså et køb, som vil hjælpe dit barn til at finde større ro i krop og sind og hjælpe barnet til at slappe af efter en lang dag med fysiske aktiviter og massere af stimulans.

 

Ligesom et tyngdetæppe er et super godt køb til børn, anbefaler vi ligeledes en tyngdedyne til at forbedre barnets søvn gennem hele natten.

Tyngdetæppe voksen

tyngdetæppe
Billede af tyngdetæppe fra Scandinavia Rest

Et tyngdetæppe er et populært type tæppe, som er designet til at give en følelse af ro og afslappethed. Tæppet kan have en lang række positive effekter på både krop og sind og måske det er derfor, at tyngdetæpper er blevet et meget populært valg for mange voksne?

En af de primære fordele ved et tyngdetæppe er, at det kan hjælpe med at lindre angst og stress. Forskning har vist, at vægten og trykket fra tæppet kan øge produktionen af serotonin i hjernen. Serotonin er menneskets lykkehormon og frigivelsen af hormonet er forbundet med vores følelse af lykke og velvære. Pga. udskillelsen af serotonin kan tyngdetæppet altså føre til en mere afslappet og rolig tilstand, som dermed reducerer symptomer på stress og angst.

Også søvnkvaliteten kan et tyngdetæppe hjælpe med at forbedre, da trykket fra tæppet reducere uro og bevægelse under søvn, hvilket vil lede til en mere sammenhængende og afslappet søvn. Dette er særligt gavnligt for personer, der lider af søvnforstyrrelser som urolig søvn og søvnløshed. Hos bedstetygndedyne.dk anbefaler vi en tyngdedyne til nattesøvnen og et tyngdetæppe, når du f.eks. slapper af i sofaen.

Pga. vægten og dette varige tryk mod kroppen, hjælper et tæppe med vægt også med at lindre smerter og ømhed i kroppen. Derudover er tæppet med til at øge blodcirkulationen og lindre spændinger i musklerne.

Et tyngdetæppe er en fantastisk investering for personer, der har svært ved at fokusere eller koncenterere sig, da tæppet kan hjælpe med at reducere distraherende tanker samt øge dit fokus og produktivitet.

Opsummering
Alt i alt er et tyngdetæppe til voksne en effektiv måde at forbedre ens generelle velvære. Tyngdetæppet til en voksen er med til at:

  • Lindre stress og angst
  • Forbedre søvnkvaliteten
  • Lindre smerter og ømhed
  • Forbedre fokus og produktivetet
 
Du kan købe et tyngdetæppe til en voksen hos scandinavianrest.dk.

Vægttæppe voksne

Vægttæppe voksne

Kært barn har mange navne. Tyngdetæppe eller vægttæppe er blot nogle af de navne, der flittigt bliver anvendt, når det kommer til at beskrive det samme – nemlig et tæppe med vægt.

 

Et vægttæppe til voksne har samme sundshedsmæssige fordele som et tyngdetæppe eller en tyngdedyne. Vægten, der er i tæppet, afgiver det forskere kalder for “Deep pressure stimulation”, som går ind og lindre smerter, ømhed, stress og angst.

 

Derudover er et vægttæppe til voksne med til at forbedre søvnkvaliteten og forbedre ens fokus samt produktivitet. 

 

Et vægttæppe til voksne er en fantastisk investering, hvis du ønsker mere velvære i dit liv.

Find et vægttæppe til voksne her

Kontakt
Svarer indenfor 24 timer
Information

Bedstetyngdedyne.dk laver anmeldelser baseret på vores egne test og er ikke betalt af annoncører. Alle links er derimod finansieret. Såfremt du vælger at købe en tyngdedyne gennem vores links modtager vi en lille kommision.

Forbehold for fejl

Vi opdaterer løbende siden, så den fremstår så korrekt som muligt, men tager forbehold for fejl eller udsolgte varer ved vores samarbejdspartnere.